Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

Знаменитість, яка нещодавно повернулася з рідної України, де гостювала близько 10 днів, виставила в Сторіс зворушливе відео, позуючи на задньому сидінні власного автомобіля.

Так, за вікном артистки виднілися верхівки дерев, блакитне небо і таке довгоочікуване для зірки сонце, адже раніше Кароліна зізнавалася, що важко переносить зимові холод і сльоту. Красуня з посмішкою видала, що сонечко нарешті підняло їй настрій і тепер зірка відчуває, що її життя явно налагоджується.

Ані Лорак, instagram.com/anilorak/

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Сонечко, сонечко!

Люблю, коли сонечко!

Відразу гарний настрій і все у нас добре!"

Варто відзначити, що днем раніше Ані Лорак святкувала важливу дату - її кліпу на пісню "Удержи мое сердце", режисером якого став Алан Бадоєв, виповнилося 5 років. співачка зізналася, що відеоробота є для неї дуже особливою, а текст і музику хіта для Кароліни написав Макс Барських. До слова, в самому ролику виконавиця з'явилася в нижній білизні і навіть оголеною, замотавшись в ковдру.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.