Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала на території Російської Федерації, частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram.

За її життям стежать понад 430 тисяч осіб. З ними вона зовсім недавно ділилася цілою серією знімків з фотосесії в білосніжному вбранні з кучерями-пружинками і пишними грудьми під білим ліфчиком, таким чином повертаючись до свого дитячого образу. Аліна Гросу цікавилася, чи хочуть її фанати, щоб співачка випустила повний ремейк пісні "Бджілка".
А зараз вона в Instagram Stories вона опублікувала фотографію чотирирічної давності, зроблену ще 6 лютого 2017 року де-небудь на відпочинку. Аліна Гросу постала у мокрому чорному купальнику і з білим волоссям, дивлячись кудись вдалину. При цьому увага, виходячи з обраного ракурсу, має бути приділена саме попі виконавиці серед пальм.

Аліна Гросу, скріншот: Instagram Stories
Аліна Гросу, скріншот: Instagram Stories

Останнім часом у неї не так багато напівоголених знімків з'являється в Instagram, як це було влітку, демонструючи пишні форми.

Нагадаємо, Аліна Гросу стала пишногрудою "бджілкою". "Жужужу нап напишу цей комент за вас 😂 # обирайгросу 1️⃣2️⃣3️⃣4️⃣5️⃣6️⃣ ?) яка фотка більше подобається?) Хотіли б повний ремейк бджілки?)))) 🙈 😅 ", — написала виконавиця.

Як повідомляв "Знай.ua", Аліна Гросу показала свої найгарячіші вбрання: від милої Школярки до суворої дамочки

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Знай.ua писав, Аліна Гросу ошелешила своєю копією: голосиста блондинка з довгим волоссям