Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крiстiна Лебідь вже багато років є телеведучою програми "Аферисти в сiтях" на Новому каналі.

Дівчина активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 320 тисяч осіб. Зараз вона поділилася серією знімків з однією з прогулянок разом з коханим Розенко і улюбленою собачкою, французьким бульдогом на прізвисько Сара .

"Сара сказала, що -9 набагато краще кави!☕️ "Так!", сказали ми веселими губами, якi похрустують🤘 😆 😆 😆", - написала Олена-Крiстiна в підписі до публікації.

Олена-Крiстiна Лебідь, скріншот: Instagram
Олена-Крiстiна Лебідь, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На першому фото Павло Розенко зробив разом з телеведучою селфі, на другому знімку зображений зимовий пейзаж серед лісу, а на третьому — радісна і кумедна Сара з палицею в роті і червоною курточкою.

"Ви такі класні!!!❤ ️", "Така милаха ця ваша Сара❤️", "Від душі подобаєтеся як ведуча", "Спасибі тобі Крiстiнка за такі видио ❤️😍 цілий день з батьками дивимося тебе ..😇 💖 ти найкраща приклад для мене) 💗 💗 💗 ми дивимося тебе і не попадаємося в лавочки ❤ ️ ❤ ️ хочу сказати ти найкраща!!! бажаю що б у тебе було все добре ♪ я велика твоя фанатка ♪ колись може тебе зустріч , обожнюю тебе ♪ ще раз спасибі ♪ ", — написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Лебідь)
Коментарі, скріншот: Instagram (Лебідь)

Нагадаємо, наречена Розенко Олена-Крiстiна Лебідь в екстремальному декольте побачила майбутнє: "Мені нра!"

Як повідомляв "Знай.ua", заручену Олену-Крiстiну Лебідь "порвав" маленький чарівник: "Показав фокус"

Знай.ua писав, наречена Розенко Лебідь заговорила про непристойні речі: "Занадто інтимно"