Справжні галицькі крученики виходять настільки смачні, соковиті і апетитні, що жодні котлети і відбивні з ними не зрівняються.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяРецептом м’ясних кручеників, з яким впорається кожна господиня, поділився сайт "
Інгредієнти:
- Свинина (полядвиця);
- Яйця (варені);
- Сир твердий;
- Майонез;
- Сіль, перець;
- Часник - 2 зубчики;
- Зелень (кріп).
Приготування:
Свинину порізати на шматочки відповідного розміру і форми. Відбити їх, посолити, поперчити, намастити майонезом. Поставити м'ясо маринуватись, поки буде готуватися начинка.
Начинка: Варені яйця потерти на терці, нарізати свіжого зеленого кропу. Твердий сир теж натерти на терці, видавити часник. Додати сіль перець, трошки майонезу. Тепер гарно вимішати і начинити крученик. За бажанням до цієї начинки можна ще додати гриби.
Тепер підготуйте муку в одній тарілочці, а у другій збийте яйця, додайте трошки солі і перцю. Готовий крученик обкатайте у муці потім у яйці, і знову у муку і ще раз у яйце. Смажити потрібно на олії у добре розігрітій сковорідці. Подавати до столу гарячими.
Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщено на його каналі в YouTube
Як повідомляв портал "Знай.ua", ароматний яблучний пунш, щоб зігрітись взимку: рятівний рецепт у мороз. Ідеальний напій, який легко зігріє у зимовий вечір
Також "Знай.ua" писав, Клопотенко спік три види пампухів за лічені хвилини: з часником, грибами та солодким сиропом. Євген Клопотенко поділився ідеальним рецептом кількох видів пампухів