Родина Майка і Келлі взяла собаку з притулку, прагнучи дати допомогу тій тварині, яка потребує цього найбільше. Однак їх чекала особливість песика, яка лише змусила ще більше полюбити їх маленького друга.

Історію собаки Джекі розповідає ресурс Телескоп.

Майк і Келлі свідомо взяли тварину у притулку, і були готові до складнощів. Однак Джекі виявився дуже хорошим і вихованим псом, який навіть знав окремі команди. Поведінка собаки була ідеальною, але власників занепокоїла одна особливість: коли вони засинали і прокидалися, то могли спостерігати погляд Джекі, який дивився на них крізь пройом у дверях. Виглядало, немов собака зовсім не спить усю ніч.

Щоб дізнатися більше, Келлі поставила на ніч камеру і перевірила свою здогадку — Джекі дійсно пильнував усю ніч. Більше того, навіть у моменти, коли від утоми собака заплющував очі, він одразу намагався прийти до тями, немов непокоячись, що заснув.

Собака / фото: Facebook
Собака / фото: Facebook

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Щоб довідатися більше, пара звернулася до ветеринара, але усі аналізи і результати обстежень були в нормі. Тоді спеціаліст порадив пошукати пояснення поведінці у минулому тварини.

Відповідь знайшли у притулку. звідки й узяли Джекі. Виявилося, що попередні власники дбали про пса, аж поки жінка не завагітніла. Слідуючи своїм упередженням і побоюючися можливих проблем, вони вирішили просто позбутися свого друга — заколотивши його дерев'яний ящик, поки він у ньому спав. Так його і завезли до притулку, де зняли дошки.

Фактично, щоночі пес боявся, що якщо він засне, то більше ніколи не побачить людей, з якими він зміг вибудувати любов і довіру після стількох поневірянь.

Така сумна історія тварини лише змусила Майка і Келлі ще дужче полюбити свого пса. Щоб спробувати його заспокоїти, йому дозволили спати у спальні біля ліжка, і це допомогло — собака нарешті зміг відпочивати уночі.

Нагадаємо, бій з котінню: навіщо мурчики б'ють себе задніми лапами.