На проекті" Від пацанки до панянки " (Новий канал) Карина Завіша пробула всього два дні. Але встигла запам'ятатися глядачам. Дівчина багато пила, була агресивна і поводилася неадекватно.

Буйна поведінка в реаліті закінчилася для Карини каретою швидкої допомоги і спілкуванням з поліцією. Як виявилося, Карина-сирота. Новонародженої малятком вона потрапила в дитячий будинок. І не знала сімейного тепла. Адже її мама померла через наркотики. На відміну від інших учасниць четвертого сезону, Карина не могла себе контролювати і потребувала допомоги нарколога. Тому замість Школи леді педагоги відправили її лікуватися від алкоголізму.

"Вибір завжди був за Мною, - каже дівчина. - Продовжувати вживати або щось міняти і нарешті думати головою, радіючи тверезої щасливого життя. А головне-почати любити і берегти себе. Сама моя велика сила, що я вірю в себе і не п'ю. Буду і далі вірити в свої сили, тому що не хочу повертатися до минулого життя".

Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: прес-служба Нового каналу

Ще дівчина вирішила відшукати рідного брата, про існування якого знала лише за чутками від сусідів, що жили колись поруч з біологічною матір'ю дівчини. Вона звернулася за допомогою на ТВ-проект. Чутки виявилися правдою - у Карини знайшовся старший брат.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Це найкращий і цінний подарунок за всі мої 25 років, – зізналася дівчина. - Спасибі величезне всім, хто брав участь в його пошуку. Така щаслива, як зараз, ніколи не була".

На відміну від Карини, її брата Микиту усиновили. Хлопець виріс в любові. Дорослим відправився в зону АТО і потрапив під обстріл. Отримав серйозне поранення. Тепер він не може ходити. Як і його рідна сестра, проходить реабілітацію. Правда, причини їх лікування і спрямованість центрів – різні.

Раніше ми повідомляли, агресивна пацанка Мазур показала життя після проекту, мінус залежність і 15 кг.

Як повідомляв "Знай.uа", скандальна Покрищук відповіла чоловікам за"меркантильних баб".

Також "Знай.uа" писав, що перероблена пацанка Покрищук налякала беззубим ротом.