Черговий випуск популярного українського шоу "Маска" став вельми цікавим не тільки для простих телеглядачів, а й для молодої української зірки - співачки Мішель Андраде. Так, під час паузи журі шоу Андрій Данилко і Настя Каменських почали обговорювати акцент підопічної репера Потапа.

Про це стало відомо завдяки публікації "maskaukrainetv" в мережі TikTok.

"Мішель Андраде, якщо ти зараз дивишся наше шоу, будь ласка, вибач!", - процитували автори публікації вибачення ведучого шоу Вови Остапчука.

Справа в тому, що Настя Каменських почала активно обговорювати говір Мішель Андраде разом з Андрієм Данилком. На думку Каменських, у Мішель дуже своєрідний акцент, коли вона говорить українською мовою.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У свою чергу Андрій Данилко заявив, що це не акцент, а просто говір. Також не варто сприймати дану розмову з серйозним настроєм, адже шоу несе в собі розважальний характер.

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно українські виконавці Позитив і Мішель Андраде до виходу нового серіалу "100 тисяч хвилин разом" презентували однойменний хіт. У ньому розповідається про пару, яка на 2 місяці залишилася замкненою в будинку. Головний саундтрек фільму "100 тисяч хвилин разом" вийшов на YouTube 5 лютого. Це історія чоловіка і дружини, які 10 років перебували в шлюбі, а зараз перед ними постало непросте випробування - провести разом 69 днів у своєму будинку.

Раніше повідомляли, підопічна Потапа Андраде відвезла Позитива подалі від Дорофєєвої.

Як повідомляв Знай.uа, колишня Потапа Горова влаштувала "трійничок" з його другом Позитивом з "Время и Стекло".

Знай.uа писав, позитив опинився в одній ванній з підопічною Потапа Мішель Андраде: "Потрібно дивитися".