Всесвітньо відомі завдяки головним ролям у серіалі "Гра престолів" британські актори Кіт Харінгтона і Роуз Леслі були вперше помічені фотографами на прогулянці з дитиною. Відомо, що малюк з'явився на світ кілька місяців тому, але зіркові батьки приховували радісну подію.

Зірки, які рідко афішують особисте життя, підтвердили народження дитини пару місяців тому. Закохані зізнавалися, що дуже схвильовані. Роуз раз у раз фотографували на вулиці в обтягуючих нарядах, що підкреслюють її кругленький живіт.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з британських таблоїдів.

Кіт Харінгтон і Роуз Леслі з дитиною, фото: instagram / kitharingtonig
Кіт Харінгтон і Роуз Леслі з дитиною, фото: instagram / kitharingtonig

У вівторок, 16 лютого, папараці вдалося зняти Роуз і Кіта під час прогулянки. Яке ж було їх здивування, коли вони побачили, що Леслі несе немовля. Поки журналісти не змогли з'ясувати стать та ім'я дитини. Очевидно, що малюк з'явився на світ ще кілька тижнів тому.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що актори познайомилися на знімальному майданчику "Гри престолів". За сюжетом їм належало грати коханців. У підсумку зірки так увійшли в ролі, що їх стосунки стали цілком реальними. У 2018 році Роуз і кіт одружилися. Церемонія була таємницею, і артисти запросили на неї тільки найближчих друзів.

У пресі неодноразово з'являлися чутки про зради Харінгтона і кризу, яку він переживає. Повідомлялося, що у Кіта є проблеми з алкоголем, негативно позначаються на його відносинах з Роуз. У підсумку зіркам вдалося подолати неприємності - Леслі морально підтримувала чоловіка, коли той лікувався від залежності, і тепер в їхніх стосунках панує ідилія.

Раніше повідомляли, Гаррі Поттер повертається: на HBO Max з'явиться серіал про юного чарівника.

Як повідомляв Знай.uа, режисер "Дилди" і творець "Чорнобиля" знімуть для HBO серіал по культовій грі Last of Us.

Знай.uа писав, зірка "фантастичних тварюк" розлучається: Казка не прожила і двох років.