100-річний ветеран Другої світової війни капітан сер Том Мур, який зібрав майже 33 мільйони фунтів стерлінгів для благодійних організацій NHS, прогулюючись по своєму саду на ходунках, помер від коронавірусу 2 лютого.

Капітан сер Том Мур отримав позитивний результат на Covid - 19 за тиждень до того, як його помістили в лікарню, і його сім'я сказала, що через інші ліки, які він отримував від пневмонії, він не зміг пройти вакцинацію.

Він був сповнений рішучості перемогти вірус і продовжити збір коштів. "Для нього це було "завтра буде хороший день "і надія". За словами його дочки, капітан сер Том Мур залишив "спадок, який він і уявити собі не міг".

30 Квітня Мур відсвяткував столітній ювілей, встигнувши до цього моменту вже стати героєм Британії. У день народження йому було присвоєно почесний титул полковника, а Британські Військово-повітряні сили привітали його прольотом літаків над його будинком.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Том Мур, фото: Getty Images
Том Мур, фото: Getty Images

Влітку королева Єлизавета II справила Тома Мура в лицарі.

Раніше ми повідомляли, нещадна хвороба забрала життя відомого педіатра "від Бога", згорів за місяць.

Як повідомляв "Знай.uа", лікар-інфекціоніст показав українцям головну небезпеку китайської зарази.

Також "Знай.uа" писав, що безкоштовні медпослуги для українців, на що МОЗ "розщедриться" в 2021 році.