Відома українська телеведуча Людмила Барбір активно веде свої сторінки в соціальних мережах. Вона ділиться знімками, і іноді розмірковує на різні теми.

" з @rostickdesign у мене 8 років найкращих фотосесій. Але це фото-найлюбленіше. Весь цей час він легко і вміло маневрував між розмаїттям моїх образів, палітрою емоцій і виловлював лиш справжні - найяскравіші і ледь помітні. Навіть, тоді, коли, втома і дратівливий настрій шлейфом тягнулися за мною на майданчик і заважали сфокусуватись на роботі в кадрі,🥴💣🙈 він майстерно й непомітно налаштовував на потрібний лад: невибаглива історія, пару жартів і вже за мить, я забувала про напругу, сміялась і була готова з'єднання явитись перед об'єднання єктивом", - пишеи Барбір.

Шанувальники прийшли в захват від незвичайних фотографій і залишили величезну кількість теплих слів, компліментів і відзначили, яка вона красива, схожа на Моніку Белуччі і в неї неможливо не закохатися.

" Дякую за твою любов! ❤️ Ти була перша у цьому проекті)))", "Надзвичайно красива", " дуже красива ❤️легка, повітряна🙌", "Люда, Ви приклад для наслідування", "Люда 👍 🔥 😍 Фотограф👍 👍", "найкраща", "дуже гарно молодчина", "яка краса, чарівність, ніжність, сила", " неймовірна краса.", "О Людмила та ти викапана 💯 Monica Bellucci🔥"," Розкішна жінка"," Ви неймовірні", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше ми повідомляли, Людмила Барбір винайшла еліксир молодості: як виглядати на мільйон.

Як повідомляв "Знай.uа", ведуча 1 + 1 Барбір показала таємну сторону жіночої краси.

Також "Знай.uа" писав, що Людмила Барбір в червоному розбурхала чоловіків, пощастило Руслану Сенечкіну.