Популярна українська актриса і телеведуча Лілія Ребрик шалено любить свою сім'ю. Зі своєю армією шанувальників Лілія активно спілкується, і з радістю розповідає про важливі для неї події.

Нове домашнє відео хоча і знімала Лілія, але опублікувала його дочка телеведучої Діана на своїй сторінці в Instagram.

На відео її чоловік Андрій сидить на дивані і як штангу розуміє свою дочку. Дівчинка в захваті від такої розваги, а пес сидить і тільки безмовно спостерігає за незвичайною розвагою хореографа.

В цей час підбігає молодша дочка і створює перешкоди татові, але він тримає міцно і не випускає з рук дівчинку. Ліля нарахувала більше 10 разів підйомів дівчинки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше на своїй сторінці в Instagram ведуча розповівши про важливе свято, яке багато українців навіть не чули-Китайський Новий Рік.

" ми люди прості: Китайський Новий рік не відзначаємо! Але я все ж нагадаю: Рік Бика нарешті за всіма законами настав! Нехай він буде для вас фантастичним! Хоча зрештою, свят у нас вистачає! На носі-день закоханих! І на відміну від нового року за місячним календарем - день Святого Валентина у нас в Україні прижився непогано. А тому актуальне гаряче питання: кого вітаєте-сім'ю, друзів, улюблених колег або тільки свої половинки? І що купуєте в подарунок на це свято? Щось грандіозне або обходитеся валентинкою, зробленої власноруч? Пишіть!",- написала Ребрик.

Раніше ми повідомляли, Лілія Ребрик в червоному покликала бика.

Як повідомляв "Знай.иа", чернівчанка Лілія Ребрик приголомшила червоною шевелюрою.

Також "Знай.иа" писав, що Лілія Ребрик в гіпсі задерла ніжку Вище неба.