Тревел-журналістка і ведуча Нового каналу Оля Манько не уявляє свого життя без подорожей. Разом зі своїм чоловіком і співведучим реаліті " у кого більше?"Максом Узолом вони відвідали безліч цікавих місць і в Україні, і в самих екзотичних країнах світу. Часто пара надихається фільмами.

"Ми з Максом дуже любимо дивитися фільми на проекторі, який, банально, замовили з Китаю кілька років тому, – ділиться Оля Манько. - Це була моя мрія з дитинства, адже колись давно я кайфувала від перегляду діафільмів на розтягнутому простирадлі. Тому як тільки ми з Максом переїхали на квартиру, де є величезна біла стіна, купили проектор. Тепер насолоджуємося фільмами, як у кінотеатрі".

1. "Еверест"

Американський фільм 2015 року випуску. Він розповідає історію людей, які кинули виклик легендарному Евересту і вирішили його підкорити. У кожного з персонажів є своя мета, своя причина, щоб підкорити вершину. Але, на жаль, не кожному вдасться вижити в небезпечній і одночасно неймовірній пригоді. До речі, в основу фільму лягли реальні події, що відбулися в 1996 році в самому серці Гімалаїв.

Оля Манько та Макс Узол, фото - Новий канал
Оля Манько та Макс Узол, фото - Новий канал

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

2. "Римські канікули"

Культовий американський фільм 1953 року. Тут і пригоди, і романтика. Бачимо сентиментальну і одночасно веселу історію кохання принцеси Анни і кореспондента однієї з римських газет. Дівчина приїжджає з благодійною місією в серце Італії, Рим і абсолютно випадково знайомиться з молодим журналістом Джо Бредлі. Їх історія-небанальна, а банальні почуття закоханості виникають відразу. Чи вдасться їм подолати межу між соціальними статусами і бути разом?

3. "Їсти, молитися, любити"

Легендарний американський фільм 2010 року, знятий за світовим бестселером. Історія жінки в повному розквіті сил, яка в момент життєвої безвиході вирішує кинути все і почати спочатку. Щоб знайти нову себе і вдихнути ковток свіжого повітря, вона відправляється в подорож по трьох країнах: Італії, Індії та Індонезії. Спочатку вона їсть і насолоджується. Далі молиться і знаходить внутрішній спокій. А в останній країні по-новому і по-справжньому закохується.

Оля Манько і Макс Узол, фото: Новий канал
Оля Манько і Макс Узол, фото: Новий канал

4. "Пляж"

Це американо-британський пригодницький трилер 2010 року. Головний персонаж картини вирішує відпочити особливим чином, тому відправляється в Таїланд. Їм рухає непереборне бажання відчути щось нове, і він разом з малознайомою французькою парою потрапляє на острів з гігантськими плантаціями марихуани. Крім них на острові знаходиться невідома громада, яка точно не рада гостям. Як же вони будуть виживати, і чи знайдуть спільну мову з тубільцями?

5. "Будинок. Історія подорожі"

На завершення-французький документальний фільм 2009 року. Його варто подивитися з сім'єю. Суцільне задоволення від нереальних кадрів, адже стрічка є результатом спільної творчості режисера Люка Бессона і всесвітньо відомого фотографа дикої природи Яна Артюса-Бертрана. Більш актуальної теми не знайти, адже фільм - про екологічні проблеми на Землі. Стрічка демонструє різні місця нашої планети з висоти пташиного польоту. Дух захоплює.

Раніше ми повідомляли, Оля Полякова натякнула на таємні стосунки з Даном Баланом, скандал з Кароль видав все.

Як повідомляв "Знай.uа", Полякова відреагувала на скандал з Кароль тролінгом.

Також "Знай.uа" писав, що Оля Полякова після Приниження Кароль зізналася, що хвора.