Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, частенько радує своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйонів чоловік.

Зараз вона поцікавилася у публіки, чи втомлювався хто-небудь з фанатів від спорту. Адже спочатку у неї було таке, тоді їй було важко привчити себе прокидатися рано вранці, а зараз вона кайфує від кожного тренування.

"На перших порах було важко привчити себе прокидатися о 5-6 ранку, йти на пробіжку або робити вправи. Так ще й дотримуватися графіка харчування і меню 😩 у мене були моменти, коли хотілося все закинути. Але потім я змінила своє ставлення до спорту. Я прописала для самої себе всі переваги і його користь, налаштувала себе - і для мене це стало задоволенням і тим, що робить мене краще ✔️ я помітила, як перезавантажується мозок після спорту, як він дає мені заряд енергії для інших справ і звичайно, як в кращу сторону змінюється моє тіло😍", - заявила Настя Каменських в публікації.

Зараз же у неї з'явилася мотивація, завдяки якій їй вдається бадьоро вставати з ліжка з думкою про заняття спортом. "Якраз роблю розминку😢", "Прям зараз 😢", "Слабкостей немає, тільки лінь😁", "Спочатку змушуєш себе, а потім так хочеться 😍", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, Настя Каменських похвалилася тим, про що мріє кожна дівчина: "Подарував мені..."

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських з білявим малятком показали, що встигають за 30 секунд: "Коли будуть діти"

Знай.ua писав, Потап розкрив своє найпотаємніше бажання: "С*ськи як у Насті Каменських"