Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крiстiна Лебідь вже багато років є телеведучою програми "Аферисти в сiтях" на Новому каналі.

Вона активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 320 тисяч чоловік, з якими вона частенько ділиться всілякими знімками з коханим французьким бульдогом Сарою і зі своїм коханим. З Розенко вона нещодавно відпочивала на засніжених Карпатах, а зараз вона почала Ранок з нестандартного прохання.

"Ранок почався з нестандартного прохання ☺ ️сподіваюся, це допоможе малюкові впоратися з усіма бяками☺ Сергійко, ти зможеш, я знаю!💝 Ну і всім прохворавшим - шоб ви мені терміново були здорові💪😘", - написала Олена-Крiстiна Лебідь у підписі до відео.

"Яка ви чудова, позитивна. Дивишся на вас і піднімається настрій. Все вам найкращого ☺️❤️❤️❤️", "Прихворнувшим😂", "Крiстiна найкраща добра і позитивна 🌈", "Обожнюю "Аферисти в сiтях" і бачила Вас в шоу "Хто зверху?". Зазвичай, на цьому шоу люди розкривають свою суЧность 😸 багато людей відомих зіпсували про себе враження. А ви взагалі не розчарували, як в передачах добра і світла людина, так і в суспільстві, це дуже приємно. Ви найкраща!)😍",- написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, наречена Розенко у купальнику на морозі втратила руку: "На Мальдівах похолодало"

Як повідомляв "Знай.ua", наречена Розенко Олена-Крiстiна Лебідь похвалилася дивним сувеніром з Карпат: "Сніг в мячі"

Знай.ua писав, лижі Розенко пройшли між ніг Олени-Крiстiни Лебідь: "На Мальдівах..."