Один з солістів гурту "Ласковий май" Юрій Шатунов розповів, що його акаунт з піснями культового колективу був видалений з сайту "Ютуб" після скарг, інспірованих менеджером проєкту Андрієм Разіним.

Про це Шатунов написав на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

"Прилетів третій страйк/ видалення, без коментарів", - написав Шатунов і виклав скріншот сторінки Управління аккаунтом на Ютубі.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Ситуація почала розвиватися з того, що в кінці січня 2021 року Шатунов отримав перше попередження на Ютубі.

"Увага всім! Сьогодні 22 січня 2021 року на моєму каналі YouTube була видалена пісня «від білих троянд» (автор музики і слів Ю.Шатунов, в. Козлов). Це було зроблено Андрієм Разіним за допомогою американської компанії World Media Alliance Inc. з метою нашкодити моїй творчості. Таким чином він втілює свої загрози в дії і намагається повністю видалити мій офіційний канал з YouTube. Можливо, що найближчим часом через подібні дії Андрія Разіна адміністрація YouTube дійсно вирішить видалити мій канал і всі мої пісні зі своєї соцмережі. Будьте до цього готові", - розповів тоді співак.

Пізніше "прилетів" і другий страйк.

"Сьогодні 04.02.21 був заблокований вдруге (присланий страйк) на моєму YouTube каналі відеокліп на пісню «Сива ніч» (автор музики і слів Сергій Кузнєцов). Чергова провокація з боку Андрія Разіна за допомогою американської компанії World Media Alliance Label inc, з метою натиснути на мене. Таким чином Разін втілює свої загрози в дії з видалення моєї творчості з інтернету."

Нагадавши, Сусіди розкрили правду про ставлення Шатунова до дружини і дітей: "подати на мене в суд"

Як повідомляв портал Знай.иа, Аліна Гросу жорстко відповіла на нападки Олі Полякової

Знай.ІА писав, Арсен Мірзоян показав, як розважається без Тоні Матвієнко