Тіна Кароль, українська співачка і телеведуча, опублікувала неймовірну світлину й поділилася роздумами про харчування і тварин.

Зірка виклала світлину, на якій вона стоїть у білій сукні на світлому фоні. Сукня до п'ят, поділ розширений, має довгі рукави. Родзинкою є два вирізи на талії, цим сукня робить фігуру співачки більш загадковою і спокусливою. Тіна приклала руки до очей, через що її погляд на світлині - важкий і проникливий.

Тіна Кароль, фото Instagram
Тіна Кароль, фото Instagram

Ось якими роздумами співачка поділилася під цим фото: “За місяць до поїздки в Намібію я стала веганом. В один день я прокинулася і відчула - все! А коли ми приїхали до Намібії, то зрозуміла, що я одна з них: люди, як і звірі - рівноправні діти природи. Я не можу більше їсти м'ясо.

Я навчилася мислити більш масштабно, бути мобільною. А ще я стала набагато щасливішою. Відчула свободу навіть на фізичному рівні. З'явилася інша структура мислення.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

У мені немає відчуття втрати. Я не хочу більше думати про втрату, як про безповоротну точку. Після неї обов'язково буде придбання. Наші втрати з точки зору майбутнього - це можливості знайти щось краще і відкрити очі. Це реверс: втратили - знайшли”.

Відтепер на українській сцені стало на одного вегана більше.

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату