Арсен Мірзоян - відомий український співак, чоловік Тоні Матвієнко і просто щасливий батько, зовсім недавно разом з сім'єю відпочивав в Єгипті, насолоджуючись морем і сонцем посеред зими, і на гірськолижному курорті "Буковель".

Чоловік частенько радує своїх шанувальників будь-якими фотографіями або відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 40 тисяч чоловік. Він періодично викладає звіт про успішну ранкову пробіжку або, як зараз, про гру в волейбол. До цього Мірзоян не відмовляв собі в солоденьких пончиках, каві і чебуреках в Карпатах, при цьому заявляючи, що знаходиться на дієті.

Арсен Мірзоян, скріншот: Instagram
Арсен Мірзоян, скріншот: Instagram

Зять Народної артистки України Ніни Матвієнко виставив три фотографії з минулої гри у волейбол. Перший загальний знімок відобразив всіх гравців, що обступили Арсена Мірзояна. А ось на третьому він сфотографувався з дуже високим музикантом з довгими худими ногами. Він підняв руку над головою чоловіка Тоні Матвієнко.

"Традиційний фініш уїк-енду! #volleyball", - написав у підписі до публікації виконавець.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України
Показати ще

Арсен Мірзоян, скріншот: Instagram
Арсен Мірзоян, скріншот: Instagram

"Скільки можна лайкать це фото?)", - написав один з користувачів в коментарях.

Нагадаємо, налякана Тоня Матвієнко закрила обличчя руками: що накоїв Арсен Мірзоян. Знімок вийшов дуже милим і зворушливим.

Як повідомляв "Знай.ua", чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян заговорив про втому від життя: "Нагадаю собі…"

Знай.ua писав, зять Ніни Матвієнко Мірзоян показав, чим балує себе в Буковелі: "Ціна, як за лобстера"