Багато любителів комедій, так би мовити, дочекалися. На великі екрани виходить третя частина фільму "Скажене весілля". За словами творців, цього разу кіно з ромським присмаком. Одну з головних ролей тут зіграв відомий український продюсер, репер і чоловік Насті Каменських Олексій Потапенко.

Телеведуча Катя Осадча встигла побувати на прем'єрі фільму і розпитати Потапа, як йому було працювати з красунею і колишньою "віагрянкою" Надею Мейхер. А також Осадча поцікавилася, чи не ревнувала Настя Каменських його до гарячої колеги.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету "Світського життя" з Катею Осадчою, який вже доступний в мережі YouTube.

Потап і Катя Осадча, скріншот: YouTube
Потап і Катя Осадча, скріншот: YouTube

Телеведуча запитала у Потапа: "Ти не думав, що твоє чоловіче візьме гору на знімальному майданчику в якийсь момент?".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

На що Олексій Потапенко відповів так: "Надя просто підтвердила свій статус секс-символу. Навіть під рясою було відчутно, як вона, що вона... хм... що вона може зробити з чоловіком".

Потап і Катя Осадча, скріншот: YouTube
Потап і Катя Осадча, скріншот: YouTube

Потім Катя Осадча заявила про те, що Потап потроху забирає хліб у професійних ведучих каналу 1+1 і у всю показує пародії. Далі в розмові Потап навіть спародіював Олега Винника і Надю Мейхер. Також репер зізнався, що йому подобаються брюнетки, точніше він їх "фанат". Що ж, радимо Насті не фарбуватися.

Раніше повідомляли, Потап не в силах допомогти, Каменських зізналася в неминучому: "Слабкості немає, тільки...".

Як повідомляв Знай.uа, троє Потапенків на одному фото: коханий Каменських показав свого батька і сина.

Знай.uа писав, Настя Каменських похизувалася тим, про що мріє кожна дівчина: "Подарував мені...".