На сторінці українського колективу "Лісапетний батальйон" в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про те, що Тетяна Фаліон є головною нареченою в групі.

Так як вона дійсно виступає невісткою Наталії Фаліон, і до того ж, виконує кілька сольних пісень у складі колективу. "Лісапетний батальйон" надав одну з таких, жартівливий твір під назвою "Цьом-цьом, Артем".

Наталя Фаліон з ″Лісапетного батальойону″ напоїла гостей своєю слив'янкою, скрін
Наталя Фаліон з ″Лісапетного батальойону″ напоїла гостей своєю слив'янкою, скрін

"Дуже любимо Лісапетний батальйон і Наталію Фаліон !!!Сподіваюся коли небудь все ж потрапимо на ваш концерт, адже ми теж з України _матушки !!!Люблю свою землю і люблю Наталію _ її пісні _це наше життя !!!Великий їй привіт від нас _українських селян, хоч і російською мовою !!Ми за дружбу між народами, між нашими сім'ями, адже наші діти і рідні люди живуть і працюють у всіх куточках нашої планети !!!", - написав один з користувачів в коментарях до публікації.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Лисапетного батальйону" Фаліон показала свої улюблених молодиць: "Щастя, що не здичавіли". Фаліон продовжує з великою радістю ділитися епізодами зі свого життя.

Як повідомляв "Знай.ua", апетитні жінки з "Лісапетного батальйону" послали всіх в лазню: "Ще підкинемо спека". Апетитні жінки послали всіх в лазню, продемонструвавши, що це насправді не тільки дуже корисно, але і надзвичайно приємно.

Знай.ua писав, зірка "Лісапетного батальйону" Фаліон згадала дитинство і "запрягла" онуків у санки: "Хочу і боюся"