Незабаром прилетить на крилах весни світле свято 8 березня - Міжнародний жіночий день. Прийшов час подумати про сюрпризи для найближчих жінок. Справа в тому, що є люди, які неоднозначно ставляться "цього дня".

Однак насправді, немає нічого поганого в тому, що є день у році, коли можна привітати близьку людину, подарувати їй свою увагу, тепло та турботу.

Спеціально для наших читачів ми зібрали найцікавіші та найкреативніші подарунки, які можна вручити коханим жінкам у свято весни - 8 березня.

Що подарувати мамі на 8 березня

Косметика: Кожній жінці приємно буде отримати в подарунок флакончик парфумів, набір кремів для догляду за шкірою або набір декоративної косметики, особливо, якщо знаєте смаки і переваги вашої мами.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Подарунки, скріншот: YouTube
Подарунки, скріншот: YouTube

Аксесуар: Легкий весняний шарф, сонцезахисні окуляри, нова сумка, гаманець або парасольку з гарним принтом також стануть відмінними подарунками до свята. Підслухайте, про що говорить і про що мріє ваша мама, отримати бажаний подарунок набагато приємніше і радісніше.

Що подарувати бабусі на 8 березня

Підписка на улюблений журнал: Якщо ваша бабуся обожнює готувати, любить рукоділля або просто почитати щось, подаруйте їй річну підписку на улюблений журнал, це напевно її порадує і приємно здивує.

Крісло-гойдалка, скріншот: YouTube
Крісло-гойдалка, скріншот: YouTube

Крісло-гойдалка: Зручне крісло-гойдалка - це мрія для будь-якої жінки похилого віку, можна на додаток купити тренажер для спини і тоді відпочинок в такому кріслі буде ще приємніше і корисніше.

Їсти солодощі та худнути, фото з вільних джерел
Їсти солодощі та худнути, фото з вільних джерел

Солодощі та фрукти: На 8 березня необов'язково дарувати бабусі дорогі подарунки, для неї буде радістю, якщо ви приїдете в гості і привезете улюблених онуків. Візьміть з собою торт або тістечка до чаю, купіть пакет різних фруктів: банани, апельсини, помело, ананас, манго і порадуйте улюблену бабусю.

Що подарувати доньці на 8 березня

Дитяча косметика: Дівчатка - великі модниці і в усьому наслідують маму, тому люблять фарбувати губи і вії. Подаруйте своїй донечці набір дитячої безпечної косметики: гарний блиск для губ, лаки для нігтів, дитячі парфуми.

Аксесуари для волосся: Красиві гумки, шпильки для волосся, обручі. Вибір величезний, але такі аксесуари обов'язково порадують дівчинку в свято 8 березня.

Сумка, яка змінює колір, скріншот YouTube
Сумка, яка змінює колір, скріншот YouTube

Торбинка: Не важливо скільки років дівчинці, 2 роки або 14 років, сумочка - ідеальний варіант для подарунка, просто в залежності від віку вона буде трохи трансформуватися. Оригінальна сумочка з Пеппою або красивий тканинний клатч - ці аксесуари дуже порадують вашу дитину.

Настільні ігри: Якщо ваша дитина любить настільні ігри - це відмінний варіант для подарунка. У такі ігри можна грати всією сім'єю, а існує їх безліч, вибирайте, орієнтуючись на вік, інтереси дитини і свій бюджет.

Що подарувати сестрі на 8 березня

Що таке ляльки LOL
Що таке ляльки LOL, 24tv.ua

Набір для творчості або лялька: Такий подарунок припаде до смаку маленькій сестричці: оригінальна лялька ручної роботи або лялька LOL, набір тіста для ліплення, малювання або вишивки дуже порадують дитину. Вибирайте, виходячи з інтересів і переваг дівчинки.

Біжутерія: Оригінальні сережки ручної роботи, браслет, шпильки і гумки для волосся, красиві брошки - все це сподобається дівчинці-підлітку. Так що якщо ваша сестричка модниця, подаруйте їй якийсь стильний аксесуар з біжутерії.

Коcметика, фото Pxhere
Коcметика, фото Pxhere

Косметика: Якщо ваша сестричка вже доросла і користується косметикою, вибирайте її в якості подарунка, це може бути декоративна косметика, а може бути доглядова, наприклад, лінійка засобів по догляду за шкірою обличчя або скраб для тіла з улюбленим ароматом.

Подарунковий сертифікат: Це ідеальний варіант, якщо ви не знаєте, що вибрати. У магазині одягу або косметики та парфумерії, можна придбати подарунковий сертифікат на будь-яку суму, а ваша сестричка вже сама обере те, що їй подобається.

Що подарувати подрузі на 8 березня

Квитки в театр: Якщо ваша подруга любить театр, сміливо даруйте квитки на якусь прем'єру весни або просто на улюблений спектакль. Можливо, вона навіть запросить вас скласти компанію, це дозволить цікаво провести час і трохи розвіятися.

Сеанс флоатингу: Флоатинг - це сучасна релакс-процедура, яка дозволяє повністю розслабитися, має благотворний вплив на весь організм, потужний оздоровчий і косметологічний ефект. Це неймовірна процедура за цілком прийнятні гроші.

Мотивуючі книги
Мотивуючі книги, pinterest.ru

Книга: Книга - завжди цікавий подарунок, тому подаруйте своїй подрузі кулінарну книгу, якщо вона любить готувати, книгу по вихованню дітей або сімейної психології, або нову книгу її улюбленого автора.

Раніше повідомляли, Масляний тиждень 2021: традиції свята, головні заборони і коли гадати на судженого.

Як повідомляв Знай.uа, Масляна 2021: головні прикмети, звичаї і традиції православного свята.

Знай.uа писав, найсмачніші млинці з ягодами до Масляної 2021: простий рецепт для домогосподарок.