Популярна українська співачка Ірина Федишин активно ділиться з багатотисячною армією шанувальників цікавими публікаціями в Instagram.

Нещодавно 34-річна зірка повернулася з відпочинку в Домініканській Республіці, звідки розмістила безліч красивих фотографій та відео.

У Києві Федишин повністю занурилася в роботу і вже готує для фанатів нову композицію під назвою "Обійми".

Так, у свіжій публікації артистка повідомила підписникам хорошу новину – вже у вівторок, 2 лютого, в прямому ефірі телеканалу "Україна" всі почують її пісню. Варто зазначити, що Ірина наживо виконає майбутній хіт у програмі "Ранок з Україною".

"Завтра особливий день 🔥 Не пропустіть прямий ефір на каналі "Україна" о 8:20, де я заспіваю для вас нову пісню "Обійми" 😍", - написала Федишин.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Красуня❤️", "Дорога моя, я дуже-дуже сильно чекаю на вашу прем'єру. Я чекаю з нетерпінням ❤️❤️❤️", "Так, дійсно, особливий день! 😍 Ви красуня 🔥❤️", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, що Ірина Федишин роздає свої улюблені речі: "Хто хоче?"

Нагадаємо, Ірина Федишин зізналася, чим жертвує заради фанатів: "Потім довго відходжу".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Федишин затьмарила домініканське сонце ідеальною фігурою в купальнику.

Також портал Знай.uа писав, як Ірині Федишин в костюмі "Пави" вдалося обвести навколо пальця детективів шоу "Маска".