Відомий телеведучий, вдівець співачки Жанни Фріске і близький друг українського президента Володимира Зеленського Дмитро Шепелєв незважаючи на паузу в творчій діяльності продовжує радувати своїх відданих шанувальників.

Цього разу телеведучий, якого українці пам'ятають за програмою "Розсміши коміка", похизувався ранковою прогулянкою з двома "крихітками".

Про це стало відомо завдяки новій Stories Дмитра Шепелєва в мережі Instagram.

Історія Дмитра Шепелєва, скріншот: Instagram
Історія Дмитра Шепелєва, скріншот: Instagram

"У мене ранкова прогулянка з крихітками. Агов, привіт. Одягнувся було елегантно, всунув носа, довелося повертатися - реально було холодно. Весна, але все одно, ще якби ну типу майже зима", - зізнався телеведучий.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Історія Дмитра Шепелєва, скріншот: Instagram
Історія Дмитра Шепелєва, скріншот: Instagram

Варто зазначити, що на опублікованих кадрах Дмитро Шепелєв вже одягнений в теплий одяг - шапка, курточка і все, як годиться для прохолодної погоди. Багато наших читачів зможуть зрозуміти Дмитра, адже березень 2021 року почався в Східній Європі з холоду, хоч сніг вже і встиг зійти.

Також разом з телеведучим на прогулянку вийшли дві собачки породи ши-тцу в комбінезонах. Це ті самі дві "крихітки" про які і говорив телеведучий.

Варто також нагадати нашим читачам, що Дмитро Шепелєв зараз живе разом зі своєю нареченою, коханою Катериною Тулуповою та її донькою Ладою, яка є ровесницею його сина Платона.

Раніше повідомляли, веселий вдівець Фріске Шепелєв вже підготувався до поповнення в родині: "Зробив дитину, зробив і…".

Як повідомляв Знай.uа, вдівець Фріске Шепелєв показав найкращий подарунок від нареченої перед весіллям: серед оголених красунь.

Знай.uа писав, вдівець Фріске Шепелєв зізнався в ніжних почуттях до Зеленського: "Дуже люблю".