Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила в популярній серед зірок шоу-бізнесу соціальній мережі TikTok яскраве відео, на якому позувала в студії, поки позаду неї стояла її команда. Так, артистка для одного з виступів приміряла один з найвідвертіших своїх концертних вбрань, що складається зі срібного міні-плаття з глибоким декольте, суцільно всипаного бахромою.
Жіночний образ красуня доповнила макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах і масивною короною. Для ролика Ольга, яка зазвичай демонструє розкішну фігуру з різних вигідних ракурсів, вибрала незвичайний фільтр, який сильно спотворював її тіло.

@polyakova_olya

Ультрамальвина 🤩

♬ Telegram dreamstiktok - T. O. P

Полякова почала гаряче танцювати, в той час як її ноги і тіло ставали то коротше, то довше, то збільшувався рот, то сильно зменшувався ніс. Ритмічно рухалася виконавиця під хіт Івана Дорна "Стыцамэн", жартівливо називаючи себе ультрамальвіною.
"Ультрамальвіна 🤩"

Нагадаємо, раніше у Олі Полякової обвалилася стеля в квартирі в центрі Києва

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.uа" Полякова з доньками скотилася з гори в кущі