На сцені "Голосу країни" тренери проекту Тіна Кароль, Надя Дорофєєва, Монатік і Олег Винник на" сліпих прослуховуваннях " відбирали найцікавіших і ефектних учасників. Однак деякі прийшли вдруге підкорювати велику сцену.

Передостанній етап "сліпих прослуховувань" вразив неймовірними учасниками з сильними голосами. Судді не раз були вражені вокальними здібностями учасників і з радістю брали їх у свої команди. Про це розповіли на офіційному акаунті проекту в Instagram.

"За своїм "перезавантаженням" прийшла Аліса Стрига. Колись дівчина проходила кастинг в групу" Время и стекло", але в останній момент місце в групі зайняла Надя Дорофєєва. Артистка виконала пісню співачки Лінда" Ворона " і своїм вокалом розгорнула 3 крісла тренерів. Аліса продовжує свій шлях на проекті в #КомандаMONATIK", - сказано в повідомленні.

Також на сцену проекту повернулася співачка KOLA, яка брала участь в 6 сезоні шоу. Дівчина виконала хіт "Sexy and I Know it" і розгорнула всі крісла зіркових наставників.

"Не залишила байдужими і українська співачка вірменського походження Лаура Марті. Вона виконала пісню "Faith" артиста Stevie Wonder і обернула своїм співом крісло Дорофєєвої", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Раніше ми повідомляли, зірка "Голосу країни" Анна Трінчер вразила українців відвертим образом.

Як повідомляв "Знай.uа", Тіна Кароль прикрила пікантні місця великим серцем: панчішки і бездонне декольте.

Також "Знай.uа" писав, що Горбунов з Осадчою "полонили" тренерів "голосу".