Продавці квітів більше за всіх чекають на настання жіночого свята в Україні і вже у всю готуються зустрічати поспішають купити букетик чоловіків.

Так, напередодні Міжнародного жіночого дня в мережі з'явився цікавий ролик, на якому одна з продавщиць у Кременчуці демонструє найхитріший прийом усіх магазинів квітів.

На ролику, який опублікував Telegram-канал "Х*йовий Кременчук", можна побачити, як жінка сидить на вулиці та за допомогою балончика з рожевою фарбою намагається поліпшити вигляд троянд, щоб 8 березня продати їх вдвічі дорожче.

скріншот з відео

"У Крюкові продавщиця фарбує троянди фарбою з балончика, і продає їх вдвічі дорожче 😳 Або так і повинно бути? 🧐" - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

скріншот поста в Telegram

"А листя де? Вже обсипалися? Напевно не ліквід", "А потім по 120 грн за штуку", "А ви думали троянди з блискітками відразу ростуть?" - коментують пост користувачі.

Нагадаємо, у Києві пекельно подорожчав улюблений подарунок на 8 березня: вигрібай останнє.

Як повідомляв портал Знай.uа, українські жінки зізналися, чого вони чекають 8 березня і який подарунок точно не підійде. Українки відповіли на питання: що ви чекаєте в подарунок на 8 березня; що, на вашу думку, точно не можна дарувати жінкам на 8 березня і як ви ставитеся до свята і чи варто його декомунізувати?

Також портал Знай.uа писав, що Міка Ньютон вперше розповіла про боротьбу з онкологією: "Рак зробив мене невпевненою".