Співачка Jerry Heil опублікувала відео про те, як вона качається по підлозі — приводом для цього стало те, що Віра Брежнєва нарешті заспівала пісню авторства молодої українки.

Яна, таке справжнє ім'я молодої української співачки, виклала декілька коротких відео, на яких вона або грає на клавішах, або качається по підлозі. Це - бурхлива реакція на те, що лірику Яни взяла для себе Віра Брежнєва, музику ж написав Костянтин Меладзе. У своєму довгому пості Яна пояснила, що колись вона скинула цю пісню співачці, проте отримала ввічливу відмову. Через два роки після цієї розмови Віра повернулася до цієї пісні, її офіційна прем'єра відбулася у п'ятницю, шостого березня.

Лірика цієї пісні - доволі типова для Jerry Heil. Багато повторень, скорочень і каламбурів, проте аудиторії ця пісня сподобалася.

Про свої емоції й історію виникнення цієї пісні Яна написала багатослівно: “Сьогодні ПРЕМ‘ЄРА😍 пісні, яку я написала для @ververa роки два чи три тому😱 це історія, яка тісно пов’язана з популярністю #ОХРАНА_ОТМЄНА 😍 читайте далі!

«Ты не один здесь» — перша пісня, яку я наважилася написати і відправити артисту😳

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Пам’ятаю, як проникалася стилем улюбленої Віри і музикою @meladzemusic , щоб створити трек, який музично ідеально пасуватиме їй, і як переживала, коли надсилала. Думаєте, це історія про перший успіх? Ну.. мені відмовили🙄😄 І як красиво!

Віра дууууже м’яко відповіла, що лише Костянтин може писати для неї, тому сорямба. Але в той же час ЧОМУСЬ💔 сказала, шо допоможе, якщо я булу публікувати свою музику. І коли я опублікувала ОХРАНУ, Віра стала першою, хто публічно підтримав мене, запостивши відео собі В СТРІЧКУ! Віра подарувала мені в той день віру (такий от каламбургер) в себе як в артиста. Але я припинила писати для інших, бо раз мені відмовили, значить, це у мене виходить погано ж🤔 (НІТ!)

І ось тут мораль про те, що не варто робити передчасних висновків! Минуло декілька років.. і раптом Віра пише, що переслухала ту саму пісню і раптом вона їй сподобалася!😳😱

А тепер ще уявіть, що ви виросли на музиці Меладзе і в один прекрасний день чуєте по аудіозв’язку, як ВІН підбирає мелодію Вашого твору💔😳😭

Добре, шо поруч була @dariatytarchuk . Відео, де я граю — це реальна зйомка процесу написанні бріджу до пісні😍 Тепер у мене є відеоспогади про один з найщасливіших вечорів! Віра говорила, що вони з Костею плачуть, слухаючи пісню. А я плакала, слухаючи це... ♥️”

Нагадаємо, Jerry Heil розповіла про темну сторону слави

Як повідомляв портал Знай.ua, Jerry Heil порівняла себе з Аллою Пугачовою

Також Знай.ua писав, Jerry Heil похвалилась своїми "веганськими" ногами: "Заслуговують на ваш пандячий лайк".