Відомий український співак Макс Барських народився 8 березня. Тому для нього свято-подвійне свято. Про те, як він святкує і чому думає про дітей від сурогатної матері, вона розповів у міні-інтерв'ю для Каті Осадчої.

"Коли мені здаються" з днем народження", я відповідаю і тебе з 8 березня. Іноді дарую квіти, якщо є можливість. Але у мене багато дівчат в колі друзів, тому не вистачає грошей купити всім квітів.",- зізнався Макс.

Крім того, Макс зізнався, чи думає він про своїх власних дітей.

"Я думав про це (сурогатне материнство). Напевно, коли мені був 25-26 я хотів, але зараз у мене є плани. Вони великі. І 90% свого часу завжди в роботі. В ідеалі в майбутньому я хочу хлопчика і дівчинку. Старший брат і молодша сестричка", - зізнався Макс.

Також він зізнався, як відсвяткує свій день народження.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Святкуватиму в Києві. Хочу його відсвяткувати, як останній раз. Хочу зібрати всіх друзів, повечеряти, орендувати бар, закрити його і грати музику до самого ранку. Запросити стриптизерок", - розповідає Барських.

Раніше ми повідомляли, Макса Барських застукали за поцілунком зі слизьким красенем.

Як повідомляв "Знай.uа", Люда Барбір" злила " спроби Єфросиніної вставити жінку в Барських.

Також "Знай.uа" писав, що Макс Барських показав наречену і палкі поцілунки на весіллі.