Анна Заворотнюк поділилася з шанувальниками яскравим образом та роздумами про недомовленість і важливість правильно доносити свої думки.

Донька відомої російської актриси, зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк Анна активно веде свій Instagram, де ділиться зі своїми підписниками цікавими відео, яскравими фото, та роздумами про життя.

25-річна дочка Анастасії Заворотнюк Анна взяла від мами все найкраще - вона така ж красива і розумна. І її пости в соцмережі є підтвердженням цього.

Зараз Анна живе в Москві, але не так давно її дім був Нью-Йорк. Саме там, у найбільшому американському місті вона вчилася в університеті, зустріла коханого, працювала продюсером, і не планувала повертатися до Росії. Проте хвороба Анастасії Заворотнюк змінила плани молодої дівчини. Анна прилетіла в РФ, щоб доглядати за мамою.

Повернувшись, Анна зайнялася акторською кар'єрою та пробує себе у ролі телеведучої. У своєму Instagram Анна часто ділиться з підписниками переживаннями, історіями з особистого життя, викладає фото.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Цього разу Анна поділилась роздумами про недомовленість між людьми і те, як вона згубно впливає на особистість.

Багато людей вважають за краще просто замовчувати якісь проблеми та питання, які їх хвилюють. І це величезна помилка, адже недомовленість "гризе зсередини", породжує душевні терзання, пригнічує та призводить до руйнування особистості, вважає Анна.

Тому, за її словами, потрібно вміти "опрацьовувати своїх внутрішніх демонів" і дуже важливо навчитись правильно доносити свої думки та вчасно обговорити проблему з людиною, яка, на вашу думку, вас не розуміє.

Свої роздуми Анна проілюструвала новою світлиною, на якій постала дуже жіночною і так схожою на свою маму. Це відразу помітили підписники і написали про це у своїх коментарях, назвавши Анну Заворотнюк "дівчиною-весною" та "міні-копією своєї мами".

Анна Заворотнюк, фото Instagram
Анна Заворотнюк, фото Instagram

Нагадаємо, Анна Заворотнюк вийшла в світ в образі квіточки

Як повідомляв портал Знай.ua, Анна Заворотнюк розкрила невідомі факти про себе

Також Знай.ua писав, Анна Заворотнюк у весняному образі перетворилася на "Мою прекрасну няню"