Просто з Франції до нас прийшли доволі цікаві новини. Так, відома серед французів акторка Корін Масьєро вирішила набути статусу скандально відомої.

Жінка роздяглася на сцені під час вручення кінопремії "Сезар" в якості протесту проти обмежень для сфери культури, введених через пандемію коронавірусної інфекції.

Про це стало відомо завдяки трансляції заходу від телеканалу "Canal+".

За опублікованими в мережі кадрам можна побачити, що акторка вийшла на сцену, щоб вручити премію в номінації "найкращі костюми", в костюмі осла і з червоною маскою на обличчі. Після промови на підтримку артистів, які протестують проти обмежень, вона оголилася.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Корін Масьєро, фото: Panoramic / Global Look Press
Корін Масьєро, фото: Panoramic / Global Look Press

На грудях Масьєро був напис "Немає культури - немає майбутнього", а на спині – слова "Поверни нам мистецтво, Жан". Ймовірно, це було зверненням до прем'єр-міністра Франції Жана Кастексу.

Для загального розуміння розповімо кілька фактів - премія "Сезар" вручається французькою Академією кінематографічних мистецтв і техніки починаючи з 1976 року. 46-та за рахунком церемонія вручення нагород за заслуги в області французького кінематографа в 2021 році, в умовах пандемії коронавірусу, проходить з п'ятниці, 12 березня.

Раніше повідомляли, чи потрібно вітати жінок з 8 березня: найпоширеніші міфи про свято.

Як повідомляв Знай.uа, cтамбульська конвенція не є панацеєю від домашнього насильства - адвокат.

Знай.uа писав, "Коли батько йде в декрет, а дівчина хоче бути військовою", - Зеленська пояснила, що таке рівність.