Соціальні мережі продовжують висміювати падіння на трапі літака президента США Джо Байдена. Серед любителів мемів відзначився навіть син попереднього президента Дональд Трамп-молодший.

Численні відеожарти були розміщені у соціальній мережі "Твіттер".

Так, син президента Дональда Трампа виклав відео, на якому його батько посилає клюкою м'ячики для гольфа, які й збивають Джо Байдена.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Це не вітер, друзі", — прокоментував інцидент Трамп-молодший.

Пізніше він також пожартував і щодо того, що не знав, що виклав фотомонтаж.

Згадувалися у твітері й інші актуальні меми суспільно-політичного життя США.

Білий дім пояснив падіння президента США Джо Байдена, який тричі спіткнувся і впав при підйомі на борт номер один (Air Force One), сильним вітром. Директор з комунікацій Білого дому Кейт Бедінгфілд своєю чергою повідомила, що Байден просто оступився і не потребує медичної допомоги.

Нагадаємо, раніше Непрошений Зеленський "підглядав" за інавгурацією Байдена: "спостерігаю з Банковою"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Люди переживають за Барака Обаму: те, що він творив на інавгурації Джо Байдена-розуму незбагненно

Також Знай.ua писав, В Україні знайшли Дональда Трампа, але він виявився жінкою - місцеві жителі в істериці