Ведуча програми "Аферисти в сітях" і наречена екс-віце-прем'єр-міністра України Олена-Христина Лебідь поділилася сонячними фото з природи зі своїм собакою Сарою.

Відповідні знімки з'явилися на її сторінці в Instagram.

Багато українців обожнюють Олену-Христину Лебідь завдяки її нескінченному позитиву як на телеекранах, так і в соціальних мережах. На своїй сторінці в Instagram телеведуча постійно ділиться ляпами зі зйомок або кумедними кадрами з повсякденного життя.

Цього разу Олена-Христина Лебідь показала серію смішних фотографій за участю її собаки Сари. Як написала телеведуча під фото, вони разом вирушили садити картоплю, проте замість цього Сара вирішила влаштувати фотосесію в червоних тюльпанах.

Пост Олени-Христини Лебідь в Instagram / скріншот
Пост Олени-Христини Лебідь в Instagram / скріншот

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Коли вивезли на картоплю 🙈 🙈 🙈 А вона селфі шпарить в пейзажах 😂 😂 😂 Я про Сару😁 😁 😁", - написала телеведуча.

Крім цього, і сама Лебідь була не проти полежати на траві і зробити кілька кадрів зі своїм вихованцем.

Пост Олени-Христини Лебідь в Instagram / скріншот
Пост Олени-Христини Лебідь в Instagram / скріншот

У коментарях шанувальники Олени-Христини від душі посміялися над кумедними кадрами і навіть пустили кілька жартів з приводу знімків.

"Така серйозна) напевно тюльпанів нанюхалася", "Фото 3 собака на передвиборній агітації: м'яса всім😁", "Підкорювачі картоплі😂 😂 😂 😁 😁", "Песик і то краще за мене на фото виходить.....Крістін, віддай пса😍", - написали користувачі мережі.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Наречена Розенко Олена-Христина Лебідь продавала цноту і побачила свої порнофото: кращі розслідування.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена-Христина Лебідь показала кумедний кадр зі зйомок нового сезону.

Також Знай.uа писав, що наречена Розенко Олена-Христина Лебідь розкрила секрет ідеальних стосунків: "плюшевий Термінатор".