На церемонії нагородження ювілейної, 25-ї загальнонаціональної програми "Людина року-2020" номінантка премії "Нова генерація року" Інна Костиря з'явилася на червоній доріжці в сукні українського бренду Frolov.

Інна Костиря
Інна Костиря

Спеціально для нагородження Інни Костирі культовий український дизайнер Іван Фролов, який працює в жанрі інтелігентна провокація, розробив вечірнє вбрання.

Інна Костиря
Інна Костиря

Розкішна сукня зі шлейфом класичного червоного кольору доповнена нюдовими вставками, повністю прикрашена вертикальними рядами каменів в дусі бренду. Особливу увагу привертав яскравий бант на плечі і незвичайний крій вбрання.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Доповнював вечірній образ оксамитовий клатч в тон сукні.

Інна Костиря
Інна Костиря

Фролов шиє одяг люкс-класу. Клієнтками FROLOV є перша леді країни Олена Зеленська, Тіна Кароль, Надя Дорофєєва, Настя Каменських, Ірина Білик, Даша Астаф'єва, Катерина Осадча, Маша Єфросиніна, Міла Йовович, співачки Дуа Липа, Демі Ловато і багато інших українських і зарубіжних зірок.

Інна Костиря
Інна Костиря

Інна Костиря в сукні від бренду Frolov. Фото взято з Instagram Інни Костирі.

Фото у вечірньому вбранні Інни Костирі в соціальній мережі Instagram викликало шквал коментарів і захоплення.