Немає в Україні людей, які не знають веселого вусаня та талановитого співака Павла Зіброва. Нещодавно стало відомо, що артист ще й буде брати участь у новому шоу телеканалу "Україна" у ролі судді. Про це та багато іншого співак зголосився розповісти у своєму інтерв'ю.

Павло Зібров
Павло Зібров

- Павло Миколайовичу, ви стали суддею шоу канала «Україна» чи вимогливий ви суддя?

- Ну якщо все буде по справедливості, по чесному, то будемо мочить всіх.

- Якими якостями має володіти участник, щоб привернути вашу увагу?

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

- Сьогодні, я перший раз на зйомках, тому буду дивитися та передивлятися та судити по чесному. Тут де гроші не платять. Тут де всіх не підкупиш, навіть нікого не підкупиш, тому все тут буде судитися по чесному, по справедливості. Скільки судей, стільки й думок. Але коли буде справжній талант, то думки будуть сходитись до хорошого, цілого, великого. Нам би сьогодні знайти там хоть не сто, хоча б 96-97, то буде справжня бомба.

Павло Зібров
Павло Зібров

- А чи вас схвалили у дитинстві?

- Звісно, от я там став лауреатом сільської олімпіади, мав грамоти, от тоді мене й хвалили. От зараз грішми можна похвалити, розумієш? Дати премію, у вигляді конвертика. А раніше солодощами.

- Чи треба хвалити дітей? Повсякчас чи при нагоді? І чи хвалили вас у дитинстві?

- Треба хвалити дітей, але при нагоді. Бо, якщо будеш хвалити кожного дня, то толку не буде. Якщо ти бачиш, що дитина дійсно віддалася цій справі, зробила це завзято, то однозначно треба похвалити. А хто ще похвалить? Тільки батьки, тільки рідні можуть сказати правду. Тому треба підтримувати дітей.

Павло Зібров
Павло Зібров

Павло Миколайович, коли зранку прокидаєтесь, ви у гарному чи у суворому настрої?

- Прокидаючись кожного ранку, я думаю : «Дякую, що я живий. Нічого не болить, світить сонечко». З посмішкою встаю, з радістю на обличчі. Починається новий день, нова робота, нові пісні, нові зустрічі.

- А ось коли прокидаєтесь з поганим настроєм, то як ви його піднімаєте?

- Поганий настрій може бути в тому випадку, коли в тебе щось болить, ти нездоровий, то ти можеш прокинутись в поганому настрої. Закладений ніс, горло, наприклад. А в інших випадках, на 99 відсотків ти прокидаєшся і кажеш : «Сьогодні новий день, багато чого треба зробити».

- І як вам?

- Мені сподобалось. Чом би не прийти, не подивитися та не відкрити для себе нові таланти нашого народу. Це дуже цікаво. Тут купити та підкупити неможливо, бо сто суддів одному участнику можуть дати максимальний бал, а іншому можуть і не дати. То підкуп не пройде. Тому сподіваюся, що переможе найталановитіший.

Павло Зібров
Павло Зібров

- Де можна, можливо, в Києві зустріти Павла Зіброва?

- Ніде. Тільки по справах я їжджу до Києва. За свої роки, я стільки нагулявся, тому тільки по справах. Немає в мене такого, щоб просто гуляти. Часу немає. Я живу за містом на дачі. Там є де погуляти. В мене там гектар землі, я маю на увазі : садок, огород, лісок, клумби. З собакою також граю, тому просто поїхати і гуляти. Навіть, якщо поїду до Києва, то люди захочуть там зробити селфі, а Павло Зібров приїхав не гуляти та відпочивати, а працювати. Тим паче, що карантин. Недоречно зараз обніматися та цілуватися.

- Останнє запитання, який найоригінальніший подарунок, подарунки ви отримували від прихильників?

- На день народження, у мене були гастролі в Кіровоградській області, я не пам‘ятаю, і мені винесли величезний подарунок із квітів. То здається були гвоздики. І мені зробили з тих гвоздик величезне пено. Павло Зібров і величезне серце. Зробили з різнокольорових квітів. Воно було 2х3 з рамочкою, а посередині серце. І нам довелося його грузити в мікроавтобус з апаратурою. Але через 3-4 дні воно зав’язало.