У програмі Karabas.Live співачка Юліана Купцова розповіла про те, як сцена вилікувала її в день народження.

«У мене є нова пісня «Полнолуние Луны», я її запрем’єрила в ніч на Івана Купала, тому що це така містична пісня. Мені здається, що кожна жінка – це така відьмочка. Це такий хіт, під який хочеться відриватися, проводжати літо, тому що скоро Новий рік. Літо – це взагалі така пора, яка дуже швидко минає. Тому влітку потрібно насолоджуватися. Я нікуди не літала й не відпочивала, я дійсно працювала», - каже вона.

У свій день народження, 27 липня, вона провела свій сольний концерт.

«Я вже вдруге таке роблю, хоча багато хто каже: чому саме у день народження? Ти вирішила працювати на сцені… Але для мене це не праця, це енергетичний класний потік, де я хочу багато віддати людям, і вони також від мене багато беруть. Перед виходом на сцену я завжди прошу Всесвіт, щоб все було добре. Тому що це все-таки сцена, і навіть якщо це одна пісня – це живий потік енергії. Це завжди люди, і дуже важливо, щоб усе пройшло бездоганно», - каже артистка.

Коли вона завантажувала свої костюми в машину, відчула різкий біль у спині.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

«Я не змогла ні направо, ні наліво повернути голову. Я розуміла, що, в принципі, це був мій перший концерт сольний, де я одна на сцені і тільки мої пісні. Я це розумію, що у мене ввечері концерт, а в мене так болить спина, що я навіть поворухнутися не можу. Ну, хореограф приклеїв пластир, гітарист дав знеболювальне, і коли я вийшла на сцену, я все забула, що в мене там боліло. Сцена настільки лікує, що я вийшла і забула про все», - розповідає Юліана.

Як повідомляв Знай.ua, Зібров розкрив таємницю своїх вус на мільйон гривень: «За вусами є татуювання».

Також Знай.ua повідомляв, що Рибчинський висловився про побиття танцюриста Дорофєєвої: «Адже війна триває, вона скрізь».