Відома українська артистка та актриса Анна Трінчер розповіла, яким був найрозкішніший подарунок, який вони з Олександром Волошиним отримали на весілля. Цим вона поділилася у шоу Слава+Таня на каналі Люкс ФМ.

Анна Трінчер та Олександр Волошин нещодавно зіграли пишне весілля, враження від якого досі не вщухають у шанувальників зіркової пари. Нове подружжя побувало в гостях на шоу "Слава+Таня", де відверто поспілкувалися зі Славою Дьоміним та Танею Татарченко.

Анна Трінчер. Фото: instagram.com/annatrincher_official/
Анна Трінчер. Фото: instagram.com/annatrincher_official/

Так, ведучі поцікавилися, яким був найрозкішніший весільний подарунок для пари. Анна Трінчер одразу ж похвалилася, що її мама не дрібнилася і подарувала їм квартиру. Слава Дьомін здивувався щедрістю і пожартував, щоб його також прийняли до родини.

"Жанно Юріївно, чи можете ви мене всиновити, тому що я теж скоро одружуся...", - звернувся Слава Дьомін до мами артистки.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Анна Трінчер неохоче розкрила подробиці і зазначила, що квартира в новобудові, з ремонтом, але пара поки не буде в ній жити, оскільки здала її в оренду.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Анна Трінчер розкрила правду про батька, якого ніхто не бачив: "Завдав багато болю, але я вибачила".

Також наш портал інформував, блогер Слава Дьомін розповів, як тікав з дому та за що отримував шлангом від прання: "До суду на аліменти".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва зізналася, що у неї виявили пухлину та показала шрами, Дантес не стримався: "Моя дівчинка".