Популярна українська співачка, радіоведуча та кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська частенько розміщує для своєї аудиторії свіжі публікації та ділиться новинами з особистого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля Цибульська завжди тримає зв'язок із шанувальниками і показує майже все, що з нею відбувається, навіть найказусніші моменти. Один із таких стався, коли вона просто гуляла вулицею. Птах, що літав в небі, обгадив плече співачки, але це її навіть потішило.

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Зірка з гумором поставилася до такої ситуації та згадала, що якщо птах залишив такий слід на одязі, прикмети обіцяють матеріальний добробут. Тепер вона чекає, що з неба їй звалиться мільйон, не менше.

Однак якщо прикмета не збудеться, вона пообіцяла, що вийде на полювання за цією пташкою і теж її обгадить.

Популярні новини зараз
Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

"Мене щойно об**рала пташка. Якщо на мене завтра не впаде мільйон, я знайду її і дрисну відповідь", - заявила Цибульська і весело засміялася.

Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська
Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська

Шанувальники вирішили поділитися з Цибульською своїми історіями і вони були не менш кумедними.

Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська
Скріншот з Insta Stories, Оля Цибульська

Раніше ми писали про те, що Оля Цибульська вивалила свою "нижню білизну" та показала наслідки ПМС при синові: "Несторе, що робити?"

Як повідомляв Знай.ua, Оля Цибульська потрапила в аварію, коли завозила дитину до школи, на місце прибула поліція: "Розривається серце"

Також портал Знай.ua писав, що Оля Цибульська стала рачки після скандальних слів Ілона Маска про війну в Україні: "Продався дияволу"