Українська співачка, радіоведуча та автор пісень Оля Цибульська якось розповідала про свою проблему в інтерв'ю.

Потім, 14 жовтня, записувала відео зі своїм сином, щоб привітати громадян із важливим святом – із Днем Захисників та Захисниць. Але зараз вона не посоромилася та перейшла на інтимну тему, яку з гумором обговорила у TikTok.

Але до цього Оля Цибульська показала, як її обгадала пташка, поки вона кудись ішла.

@cybulskaya

😂😂😂

♬ оригінальний звук - Olía Cybulska

Популярні новини зараз
Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

"Таку картину бачить мій чоловік, коли я зверху. Це просто триндець. Яка відважна і смілива людина", - каже Цибульська у відео TikTok.

Вона показала, як виглядає, якщо дивитися на неї знизу. У коментарях набігло багато користувачів, щоб заспокоїти Олю Цибульську, і поставити кілька досить дивних питань.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

"А Дзідзьо що бачив?", "Дівчатка, ми вас любимо з різних ракурсів", "Тому я збираю волосся в пучок", "Тепер я знаю, навіщо я коротко постриглася", "Смішно, ніколи не замислювалася, як я виглядаю зверху", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Оля Цибульська вплуталася в бійку з двома чоловіками, вереск чула вся округа: "Ми дуже раді і зовсім не сперечаємося"

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Цибульська навчила сина поганим словам, але так треба було: "Кожен з вас..."

Знай.ua писав, Оля Цибульська знайшла, що відповісти на звинувачення в зайвій вазі: "Приємні слова"