Відома співачка, колишня учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська вирішила "рубати" правду та вилила душу шанувальникам. Своїми думками зірка поділилася на сторінці в соціальній мережі instagram.

Слава Камінська не боїться висловлювати свою думку чи думки, хоч би якими дивними вони здалися для когось.

Слава Камінська, фото: Instagram
Слава Камінська, фото: Instagram

Так, цього разу співачка поділилася новим фото, на якому постала напівлежачи на дивані в розкішній сукні та туфлях, під які натягнула довгі шкарпетки. Навколо неї розкидані речі, одним словом бардак, яким вона ймовірно вирішила ілюструвати те, що відбувається навколо.

"А ще все дно, крім дна. Камінська збожеволіла, має право, як і кожен з нас) Ми всі в п@зді (я вибачаюсь) Війна !!! Вона нікого не пощадила!!!! Хто б ти не був) співачка НЕдоспівачка, ну чи провідниця, навіть якщо їй трохи за 30", - поділилася співачка.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Також Слава Камінська поділилася думками багато про що і серед усього згадала свого колишнього чоловіка Едгара Камінського. Вона зазначила, що впустила його у своє життя, оскільки у дітей є лише один батько, і вони мають з ним спілкуватися.

Деякі шанувальники погодилися зі словами виконавиці, інші її посил не зрозуміли.

"Люблю. Все так і є! З кожним словом згодна!", "Знову нічим не зрозуміла, проти кого чи для кого всі ці пости?", - написали в коментарях.