Відомий співак, Народний артист України Павло Зібров побував у місці, де звіряли російські окупанти та підтримав мешканців. Кадрами він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Павло Зібров, як і багато зірок, активно підтримує українців у цей складний період, особливо тих, хто пережив жахи окупації. Він активно виступає на благодійних концертах, зокрема для ЗСУ.

Павло Зібров. Фото: скрін youtube
Павло Зібров. Фото: скрін youtube

Так цього разу артист розповів, що побував у Мощуні, де виступив для місцевих жителів, а також воїнів ЗСУ. Павло Зібров підняв дух своїми найкращими хітами та мило поспілкувався з присутніми.

"Велика честь співати нашим воїнам. Минулого тижня відбувся концерт у Мощуні для захисників та мешканців міста. Дякую Марині Коломієць та Анжелі Норбоєвій за запрошення!", - написав артист.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Павло Зібров додав, що населений пункт, де побував, зруйнований окупантами на 80%, тобто фактично там одні руїни. Він закликав небайдужих, котрі хочуть і можуть допомогти хоч якимось донатом, писати йому.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Надя Дорофєєва повернулася в спільний з Дантесом будинок, і поринула у спогади про колишнє життя: "Дякую за все, що тут було".

Також наш портал інформував, зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька розповіла, як хлопець повернув їй любов до життя: збирає гроші для ЗСУ, як у церкві.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ольга Сумська згадала молодість і перші поступи в столиці, притулившись до легендарної Проні Прокопівни: "Драматично та зворушливо".