Відома українська модель журналу Playboy, колишня солістка гурту NikitA та ведуча шоу "Зірковий шлях" Даша Астаф'єва активно розвиває свій аккаунт у соцмережі Instagram і частенько посвячує фанатів у найвідвертіші подробиці життя, за яким стежить понад 590 тисяч людей.

Даша Астаф'єва у свої 37 років вже є "мамочкою" трьох малюків - собак породи сіба-іну на прізвисько Луна, Чіча та Еліс. Останню вона "вдочерила" з нікопольського притулку у 2021 році. Артистка часто показує моменти з життя з пухнастиками, їх прогулянок, забав і так далі.

Даша Астаф'єва, фото з Instagram
Даша Астаф'єва, фото з Instagram

Цього разу зірка похвалилася, як її вранці охороняє одна з них. У кадрі Астаф'єва лежить ще із заплющеними очима, насолоджуючись останніми хвилинами сну, а собака дивиться в камеру, трохи жмурячись. Даша заявила, що на морді улюбленця застигло відчуття відрази.

"Завела собі собачку, яка вміє з відразою дивитися на всіх зранку, поки я сплю", - написала Астаф'єва.

Популярні новини зараз
Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Скріншот із Insta Stories, Даша Астаф'єва
Скріншот із Insta Stories, Даша Астаф'єва

Потім вони помінялися місцями і вже Даша дивилася на своїх шанувальників з "відразою". До того ж, на другому кадрі у неї вивалилися з нічної сорочки пишні груди.

"Бачте, тепер вона спить, а я треную майстерність", - заявила співачка.

Скріншот із Insta Stories, Даша Астаф'єва
Скріншот із Insta Stories, Даша Астаф'єва

Як повідомляв Знай.ua, Даша Астаф'єва побажала, щоб у чоловіків підросли статеві органи, але не у всіх: "Дістали..."

Також портал Знай.ua писав, що Даша Астаф'єва показала, як надійна охорона літає над Україною та попередила окупантів: "Вам п*зда"