Нещодавно стало відомо, що Ані Лорак (яка називає себе найтитулованішою артисткою України) Володимир Зеленський вніс до "чорного списку" України.

Обмеження передбачають, зокрема, блокування активів, обмеження торгових операцій, заборону виведення капіталу та позбавлення державних нагород.

А що ж Кароліна Куєк (справжнє ім'я артистки), як відреагувала на таку заборону з Батьківщини?

Ані Лорак, фото: Instagram
Ані Лорак, фото: Instagram

А Ан Лорак був не до цього, адже вона представила нову пісню "Лабіринт" і вихвалялася в соцмережах тим, до яких російських ТОПів вона потрапила. Також не забула Кароліна похвалитися і вітаннями від російських колег, які підтримують вбивства українців. Як, наприклад, від Сергія Лазарєва, або репера Мота, який відвідує анексований Крим, а ще від Любові Успенської, яка підтримала війну.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Сторіз Ані Лорак
Сторіз Ані Лорак

Зважаючи на все, Ані Лорак планує далі будувати свою кар'єру саме в Росії. Українці реагують на це по-різному в коментарях під постами артистки:

"Дуже прикро, що ви так і не зрозуміли нічого", "Кому що, а ця далі про кохання пісеньки співає. Жінці 40 з лишком, а далі страждає через нерозділене кохання", "Колись слухала ваші пісні, але зараз вивертає від вашого лицемірства", "Коли відмовишся від українського громадянства?", "Чергова туфта! Як добре, що вона відхрестилася від України, це як сміття винесло саме себе", "Дав Бог талант і не дав розуму. Гроші чи Батьківщина? Гроші, без варіантів, так?

Коментарі до публікації Ані Лорак
Коментарі до публікації Ані Лорак

Нагадаємо, що колишній Ані Лорак продюсер Фалеса розповів усю правду про стосунки зі співачкою: "Купували їй прокладки...".

Раніше ми повідомляли, що зрадниця Ані Лорак після мовчання вирішила заспівати, але не про війну в Україні.