Український виконавець Wellboy (справжнє ім'я - Антон Вельбой) став популярним після участі у шоу "Х-Фактор" та хіта "Гуси". Наразі артист продовжує активно розвивати сольну кар'єру, а також займатися просуванням акаунту в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 85 тисяч людей.

Антон Вельбой виступив на концерті в Києві зі висхідною зіркою, виконавцем thekomakoma, який підкорив українців своєю харизмою та місцями дивакуватим образом. Артисти заспівали зі сцени пісню про сонечко і зарядили натовп позитивом.

Wellboy. Фото: скрін youtube
Wellboy. Фото: скрін youtube

"Дякую. Будьте як сонечко, світіть, грійте, наповнюйте, топіть, творіть, висушуйте все зле. Бо ми зникнемо, а воно лишиться. Радий заспівати🌞 МИ В КИЄВІ ,, МИ ТУТ ,, ПІД СОНЕЧКОМ. буду любити просто так ", - написав Вельбой.

Фанатам дуже сподобався такий дует і тепер вони чекають на спільну пісню thekomakoma і Wellboy в новому альбомі.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Коментарі - instagram.com/a.wellboy/
Коментарі - instagram.com/a.wellboy/

Варто зазначити, що колишня солістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська, яка останнім часом поводиться дивно і наривається на конфлікти із зірковими колегами, "вийшла заміж" за thekomakoma.

Вона в жартівливій формі заявила, що тепер вони сім'я, і ​​начарувала у фотошопі себе у весільній сукні та свідоцтво про шлюб.

Слава Камінська. Фото: instagram.com/babaslavka/
Слава Камінська. Фото: instagram.com/babaslavka/

Раніше ми писали, "Зігрілися від душі": Wellboy випустив яскравий кліп, який підніме настрій усім українцям

Як повідомляв Знай.ua, Славі Камінській ставлять діагнози в той час, поки вона хвалиться вусатим "нареченим" і скандалить: "Лікарня"

Також портал Знай.ua писав, що Wellboy усамітнився з ефектною білявкою та повідомив про особливу подію: "Класний початок"