Христина Соловій, відома українська співачка розповіла про те, як змінилася її концертна діяльність, та що означають її виступи.

Артистка розмістила на своїй сторінці в Інстаграм відео, на якому записала звернення до українців, які живуть за кордоном. Вона розповіла яку ідею переслідує, та те як їй необхідна підтримка.

Христина Соловій. Фото: instagram.com/soloviyka/
Христина Соловій. Фото: instagram.com/soloviyka/

Моя концертна діяльність перетворилася на спосіб допомоги нашій армії. Красиві кліпи і фотосесії ще будуть. А зараз нашим хлопцям на фронті потрібна зимова форма, каски, берці, бронежилети і ще пікапи. Я їду до Чехії та Німеччини, аби забезпечити наших воїнів необхідною амуніцією. - заявила Христина.

У коментарях підтримали співачку та подякували їй за все, що вона робить для наших захисників.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Христина Соловій. Фото: instagram.com/soloviyka/
Христина Соловій. Фото: instagram.com/soloviyka/

"Талановита і розумна дівчина, і гарна", "Круто, що артисти згадали про діаспору! Нарешті є можливість насолодитися улюбленою музикою", "О, мої очі на тебе, о добре серце, дороге, дороге", "Без сумніву всі воїни вдячні Вам за вашу позицію безкомпромісну та підтримку. Також дуже чекаємо виступу на півдні нашої країни", - написали в коментарях.

Христина Соловій, коментарі. Фото: instagram.com/soloviyka/
Христина Соловій, коментарі. Фото: instagram.com/soloviyka/

Нагадаємо, ми писали, що рішуча Христина Соловій нагадала, що єднає всіх українців у боротьбі з агресором.

Як повідомляв "Знай.ua" Христина Соловій оточила турботою і нагодувала пенсіонерів, взявши приклад із Астаф'євої та Зіброва.

Також "Знай.ua" інформував, що Христина Соловій замотивувала бійців спалювати мости, а разом з ними і окупантів.