Українська співачка, екссолістка поп-дуету "Алібі" та телеведуча Анна Завальська зараз активно допомагає рідній країні у війні з російськими окупантами, виступаючи на благодійних концертах, але й не забуває радувати шанувальників свіжими постами у соцмережі Instagram.

Анна Завальська показала зворушливі фото свого синочка і заговорила про те, як усі батьки стають чарівниками, коли у них з'являються діти. Артистка наголосила, що війна лише загострила цю здатність, бо довелося вчитися жити без планів та втілювати мрії тут і зараз.

Анна Завальська, фото з Instagram
Анна Завальська, фото з Instagram

"Жити із думкою, що завтра може і не наступити, тож немає часу відкладати те, що можна реалізувати для когось найдорожчого у міру своїх можливостей. Іншого дитинства у наших дітей не буде" - заявила звезда.

Також вона заявила, що у дорослих із появою дітей з'явилася можливість ще раз пержити дитинство. За її словами, їхній досвід оновлює кров усередині батьків і немов воскресає давно пережиті емоції.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Врешті, як казав Альбус Дамблдор: "Щастя можна знайти навіть у темні часи, якщо не забувати звертатись до світла", - підсумувала Завальська.

Раніше ми писали про те, що Анна Завальська з "Алібі" не спить ночами і відчуває тваринний страх за тих, хто залишився в Україні: "Не оминуло горі"

Як повідомляв Знай.ua, Анна Завальська з "Алібі" особисто бачила, як Лондон тонув від горя після смерті Єлизавети II: "Все місто зупинилося"

Також портал Знай.ua писав, що Анна Завальська з "Алібі" нагадала, як багато всього росія відібрала в українських дітей: "Неможливо забути"