Відома українська актриса театру та кіно, що здобула велику популярність завдяки ролі в серіалі "Папік" Дар'я Петрожицька похвалилася ефектним фото на природі. Кадр вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дар'я Петрожицька зараз проживає в Німеччині, куди була змушена виїхати у зв'язку з початком повномасштабної війни. Незважаючи на відстань, зірка підтримує зв'язок із шанувальниками, зокрема використовуючи для цього соцмережі, де радує новими фото та відео.

Дар'я Петрожицька. Фото: скрін youtube
Дар'я Петрожицька. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Дарія Петрожицька вибралася на прогулянку та не втрималася від фото. Акторка позує на тлі великої рослини, що чимось нагадує лопухи. Ймовірно, вона відвідала ботанічний сад, адже малоймовірно зустріти такі чагарники посеред міста.

"Відчула себе маленькою, порівняно з природою", - підписала фото актриса.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Шанувальники захопилися знімком і пожартували, що зірка, начебто відвідала Амазонку, а не знаходиться в прогресивному європейському місті.

"Красуня", "Де така краса?", "Що це за ряпухи?))) Як в Амазонці в джунглях...", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Дарія Петрожицька з "Папіка" назвала речі, які надихають під час війни ще сильніше: "Одна людина на колону танків".

Також наш портал інформував, зірка "Папіка" Дар'я Петрожицька розповіла, як хлопець повернув їй любов до життя: збирає гроші для ЗСУ, як у церкві.

Крім того, ми писали, Олександра Зарицька із "KAZKA" показала країну, в якій хочеться все, але це не Україна: "Не розумію..."