Тарас Цимбалюк постав перед українськими шанувальниками з голим торсом. Відповідна посада з'явилася на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Один із найпопулярніших українських акторів та зірка серіалу "Фортечна" Тарас Цимбалюк, який любить ділитися зі своїми передплатниками цікавими публікаціями в Instagram.

Тарас Цимбалюк, фото з Instagram
Тарас Цимбалюк, фото з Instagram

26 жовтня український актор опублікував фотографію з відпочинку на Мальдівах. Чоловік стоїть на тлі узбережжя індійського океану в одних шортах та обливає себе з душу. Знімок спеціально зроблений у чорно-білих тонах для надання ліричності образу.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Фоловери активно почали коментувати цей знімок. Більшість жінок оцінили чудову спортивну фігуру Цимбалюка.

"Ну яка краса😍"; "🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥"; "Красень"; "😍😍😍
, - зазначають вони.

Також на це фото відреагувала зірка серіалу "Кріпосна" та колега Цимбалюка Наталія Денисенко.

Треба було Тіні,🐬 такі фоточки зробити! А не сам купаєшся там,китяра 🐳😂
, - повідомила вона.

Нагадаємо, що зірка "Кріпосної" Наталія Денисенко поскаржилася на ботів: "Мені вже не можна тут".

Раніше ми повідомляли, що Наталка Денисенко з "Кріпосної" тюкала чоловіка Фединчика у ЗСУ за російську мову: "Як вони могли? Я ж хороша".

Також стало відомо, що Тарас Цимбалюк переконав українців , що краще зима без світла, ніж роки під прапором Росії: "Часи нас загартували".