Шеф-кухар, кулінарний експерт та переможець одного з перших сезонів шоу "МайстерШеф" Євген Клопотенко звернув увагу українців на те, як іноді можна "врятуватися" за допомогою готування .

Він помітив, що навколо стали більше готувати, бо так можна заспокоїтись і піклуєшся про себе та близьких.

Евгений Клопотенко, фото: Instagram
Евгений Клопотенко, фото: Instagram

"Тут я вам тільки скажу наступне: не зупиняйтесь, якщо переживаєте або не знаєте, куди себе діти - готуйте. Я вам ще з психотерапевтом підготую матеріал, де експерт пояснить, як це працює на рівні мозку та емоцій . Але у мене вже є, наприклад, статистика свого сайту з рецептами. Там в результаті кількість переглядів збільшилася на 53,27%. І на 32,03% стало більше користувачів. Бо їжа рятує і тіло, і психіку", - пише Євген Клопотенко у публікації.

Він також додав, що світ змінюється для кожного з нас щомиті через повномасштабну війну. І дуже важливою є стабільність, яку може подарувати приготування яблучного пирога, увечері, разом із сім'єю.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Астаф'єва та Клопотенко, скріншот з відео
Астаф'єва та Клопотенко, скріншот з відео

Так своїм діткам можна дозволити відчути зв'язок із батьками та ще більше кохання, запам'ятати моменти, які будуть згадуватися – їжа поєднує.

Нагадаємо, Євген Клопотенко із синьо-жовтими нігтями відкрив українцям новий світ кулінарії: "Щось про Україну"

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко поскаржився на новий ритм свого життя: "Прийшов до одного дому, переїхав до іншого"

Знай.ua писав, Даша Астаф'єва пом'яла з Євгеном Клопотенко: "Твої руки просто божественні"