Володимир Дантес прийшов на нове шоу для того, щоб розповісти про те, як вони з Надією Дорофєєвою розподіляють сімейний бюджет, і яке у них ставлення до грошей.

Зараз подружня пара звичайно розпалася, але дуже цікаво дізнатися про їх побут, їдь явно Дорофєєва заробляла тоді більше.

Про це стало відомо завдяки ролику на YouTube-каналі "ебаут", і сюжет називається "Мої гроші". Там експерти та зіркові гості вирішили поговорити про те, як правильно вести сімейний бюджет, і хто має за це відповідати.

Володимир Дантес, скріншот: Youtube
Володимир Дантес, скріншот: Youtube

Коли вони познайомилися з Надею, Вова дізнався, що дівчина заробляє на 50 доларів більше, ніж він, і це його сильно вдарило по самооцінці. Все тому, що йому 23 роки, трохи зіркової хвороби, і ось помчала.

Популярні новини зараз
Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах
Показати ще

Далі він почав шукати ще додатковий заробіток, щоб вирівняти цю різницю, при цьому сама Надя тривалий час не знала, скільки отримує Вова.

Дантес і Дорофєєва, фото з Instagram
Дантес і Дорофєєва, фото з Instagram

"Ми купили путівки до Єгипту, це був якийсь 2012 рік, а в мене всього було 18 тисяч. Січень, у мене 18 тисяч, а 16 варто поїхати до Єгипту. Я кажу, ну поїхали, я зароблю. Так ми і жили, гроші були для того, щоб їх витрачати" , - розповідає Володимир Дантес.

У пари на момент запису відео був загальний бюджет, і всі гроші вони витрачали разом із однією так званою скринькою або банківським рахунком. При цьому, до речі, Володимир Дантес зазначає, що якби він їй не відкрив карту, то в неї її б і не було, оскільки Надя любить готівку.

"Я не знаю, скільки заробляє Надя" , - продовжив чоловік. У їхній парі чоловік відповідав за оплату комуналки, і таке інше. Туди він Надю пускати не хотів, адже це досить складно.

Нагадаємо, що Дантес розповів про зв'язок із дівчиною, яка була свідком на його весіллі з Дорофєєвою.

Раніше ми повідомляли, що Вова Дантес показав, як робить приємно Даші Кацуріній.