Популярний український виконавець Макс Барських захопив оновленим іміджем та розкрив суть нової пісні. Цим він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Макс Барських розповів, що мільйони українців зараз проходять страшне випробування – розлуку. Через війну багато хто не бачив коханих місяцями і лише спілкується з ними по відеочату. Виконавець зазначив, що саме про це та його нова пісня "Римую".

Макс Барських. Фото: instagram.com/_barskih_star/
Макс Барських. Фото: instagram.com/_barskih_star/

"Не існує найбільш страшного випробування, аніж розлука з тим, кого любиш. Чим замінити запах коханої людини, рідні обійми, тепло спільного ліжка, жарти та повільні поцілунки? Нічим! Війна піддала болючим випробуванням мільйони українських пар. Коли пишу і думаю про це, у мене пробігають мурахи по тілу. Це дуже боляче!", - написав артист.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Також цікаво, що артист трохи змінив стиль, якщо порівнювати з тим, як виглядав місяць-два тому. Він пофарбував волосся, зробив стильну укладку.

Варто зазначити, що нова робота артиста знайшла своїх шанувальників.

"Боже як це красиво, як це естетично", "Макс як завжди супер", "Дуже зворушливо", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Макс Барських заінтригував українців чуттєвим дуетом із молодою артисткою: "Це має бути..."

Також наш портал інформував, Вова Шумко з Improv Live Show показав середній палець терору окупантів і дав пораду українцям: "Як би не лякали..."

Крім того, ми писали, Wellboy показав вражаючі плоди своїх старань, позаздрить навіть Ірина Федишин: "Ми партизани..."