Відома українська співачка Оля Полякова вирішила поділитися з українцями чимось потаємним. Поки діти за кордоном продовжують здобувати освіту, мати вирішила відмовитися на якийсь час від алкоголю.

Про це вона розповіла у stories на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина ділиться деякими подробицями свого життя.

Спочатку була опублікована картинка, де написано "Я 2 день без алкоголю", і багато смайликів, що сміються. Мабуть, останні кілька днів пройшли в артистки вкрай весело, і вона дозволила собі трохи напоїв.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

У наступному ролику Оля вирішила пояснитись, і розповіла трохи подробиць про це:

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

"Дорогі мої, 3 дні без алкоголю, і мене запитують: Як ти почуваєшся? Я кажу, що не помітила жодної різниці, тому не бачу ніякого сенсу" - каже і сміється Оля Полякова. Мабуть, вона має на увазі той факт, що без алкоголю життя грає такими ж фарбами, як і з, тому не бачить сенсу обмежувати себе.

Раніше в інтерв'ю дівчина неодноразово зазначала, що любить провести вечір під келих вина, і це їй допомагає розслабитися після важких буднів.

У наступних stories дівчина продемонструвала свій обід, та це грузинські хінкалі. Однак дівчина придумала для цього свою незвичайну назву.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

"А це локальні суші. Зараз пробуватимемо" - каже дівчина у ролику. Мабуть, у артистки дуже продуктивний день, тому що у stories вона з'являється дуже рідко. Також, можливо, вона не хоче зайвий раз говорити щось зайве, оскільки нещодавно їй заблокували акаунт.

Нагадаємо, що Оля Полякова показала, який талант має Dzidzio, Slavia не отримає

Раніше повідомлялося, що Оля Полякова візьметься за "долю" поранених військових, але не без допомоги українців

Також Оля Полякова показала, що робити з яйцями - Григорій Герман задоволений